Onze donatiebrieven voor 2020 zijn weer de deur uit. Evenals voorgaande jaren benaderen we onze donateurs met een verzoek voor een vrijwillige donatie voor 2020. Met alle donaties maken wij muziek op Ameland mogelijk voor inwoners en toeristen. Uw financiële steun is voor ons van groot belang!

Waar zetten wij de donaties voor in?

 • Project ‘Muziek in de klas’
  s.m. de muziekschool, Kardinaal de Jongschool en de gemeente is het project ‘Muziek in de klas’ gestart. Alle leerlingen van groep 5 hebben in de klas 5 muzieklessen gevolgd en als slot voor de hele school een spetterend optreden verzorgd. Doel is om de jeugd weer te laten ervaren hoe leuk muziek spelen is!
 • Organiseren optredens
  Voor u en onze toeristen organiseren we het hele jaar door tal van leuke concerten. In 2019/2020 hebben we een eindejaarconcert gegeven, een jaaruitvoering in de Boeg, vijf zomerconcerten en een Kunstmaandconcert. Dit jaar missen we alle inkomsten uit optredens!!!
 • Ondersteunen maatschappelijk betrokken vieringen
  We ondersteunen muzikaal de intocht van Sinterklaas en de jaarlijkse Dodenherdenking.
 • Aanschaf instrumenten
  We willen een aantal muziekinstrumenten vervangen en deze inzetten voor de jonge muziekleerlingen ‘koperblazen’. Ook vindt er jaarlijks onderhoud op onze muziekinstrumenten plaats hetgeen voor ons een grote kostenpost is.

Donatie

Geen donatiebrief gehad en wilt u toch onze muziekvereniging steunen? Uw donatie kunt bedraagt € 5,00 (meer mag natuurlijk altijd) en kunt u overmaken op IBAN NL26 RABO 0136100481 t.n.v. Canite Tuba.

Wilt u geen donatieverzoek meer ontyangen? Stuur een mail naar info@canitetuba.nl o.v.v afmelding donatie en uw adres of stuur deze brief retour naar Canite Tuba, p/a Hoge Miedeweg 13, 9163 JS Nes.

qr-code